Sölvesborgs kommun

Family-Lab

Bild

Foto: Skandinav bildbyrå

Föräldrastödet Family-Lab är en mötesplats för föräldrar där vi diskuterar, delar upplevelser, kunskap och inspiration i familjerelationer.

Alla familjer är olika, och det finns inte någon färdig mall som talar om hur man gör för att bli den perfekta familjen. Motsättningar och konflikter uppstår, en spännande, men inte alltid så enkel utmaning.

Vilken föräldrastil passar just dig?

Family-Lab erbjuder utbildning i relationskompetens, i form av diskussionsträffar för dig som förälder. Här arbetar familjer och professionella tillsammans, för att omvandla kärleksfulla känslor till kärleksfulla handlingar. Hos oss är det upp till varje enskild familj att avgöra hur man önskar fungera, och vilken föräldrastil man vill ha. Vi ger tips till dig som möter känslostarka barn i vardagen. Vi diskuterar barnens roll i familjen och dagens föräldraskap.

Family-Lab är ett föräldrastöd för den nya tidens föräldraskap, när roller inte längre byggs på ett ett auktoritärt föräldraskap, utan eftersträvar lika värde mellan barn och vuxna. Family-Lab är den svenska delen av en internationell utbildnings- och rådgivningsorganisation grundad av Jesper Juul.

Kursstart 8 november 2021

Nu startar vi upp en föräldrakurs med start 8 november och sedan tre måndagar till därefter. Har du frågor om kursen eller vill anmäla dig/er så ring, skicka sms eller maila till oss:
0768 52 51 56
0456-81 63 01
familjehuset@solvesborg.se

Family-Lab föräldrakurs, 4 träffar

Föräldrastödet Family-Lab erbjuder föräldrarutbildning i relationskompetens. Vi träffas under fyra tillfällen, och diskuterar föräldraskapet enligt fyra olika teman.

  1. Jag som förälder
  2. Föräldraledarskap
  3. Gränser
  4. Självkänsla

Kontakt

Har du frågor eller vill göra en anmälan till vår kurs? Kontakta Familjehusets rådgivning.

Tfn: 0456-81 63 01
Epost: familjehuset@solvesborg.se

Du hittar oss på Västra Storgatan 33, precis nedanför Möllebackeskolan. Vår ingång hittar du på baksidan av huset.

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Omsorg och stöd