Sölvesborgs kommun

Faktura

För att underlätta för dig som kund till Sölvesborgs kommun erbjuder vi autogiro och e-faktura.

Har du en fråga som gäller en faktura som du har fått ska du i första hand kontakta den personen som står angiven på fakturan.

E-faktura och autogiro

E-faktura

Du som vill ha fakturan skickad direkt till din internetbank för att sedan godkänna betalning av fakturan använder dig av e-faktura. För att du ska kunna få dina fakturor elektroniskt krävs det att du anmäler dig via din internetbank.

Autogiro

Om du vill slippa hantering av räkningar och förfallodagar beställer du autogiro. Då kommer pengarna att dras automatiskt från ditt konto och sättas in på mottagarens konto.

När du har autogiro är det viktigt att tänka på är att beloppet måste vara tillgängligt på ditt bankkonto dagen innan förfallodagen.

Ansök om autogiro via e-tjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utbetalning och återbetalning

Du som ska få en ersättning utbetald från Sölvesborgs kommun, för återbetalning av tidigare inbetalda avgifter, får ett brev från oss där det står att du ska logga in i e-tjänsten för utbetalning. Sölvesborgs kommun skickar inte längre ut utbetalningsavier, eftersom många banker har slutat ta emot dem och andra tar ut väldigt höga avgifter.

E-tjänst för utbetalning från Sölvesborgs kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Kommun och politik