Sölvesborgs kommun

Student

Studenter på trappan vid utspring

Studenten är en dag att minnas! Foto: Thomas Fredriksson

Studenten är en dag som ska firas med glädje och gemenskap. Du står i fokus när vi, familj och vänner samt allmänheten önskar dig och dina klasskamrater lycka till inför nya äventyr. Vi ska skapa ett fint avslut efer dina tre år hos oss på Furulundsskolan. 2024 firar vi studenten tisdag den 11 juni.

För dig som vill vara med och fira studenterna

Varmt välkommen att fira våra studenters minnesvärda dag. Tänk på att det kan vara många som vill vara på plats när vi firar så kom gärna i god tid.

När och var springer klasserna ut

Klasserna springer ut från entrén vid receptionen. En uppdaterad skiss kommer att visas nedan med plats för de olika klasserna att samlas. Första utspring sker kl. 14.00. De 10 klasserna kommer ut på trappan i bokstavsordning med ca 5 min mellanrum. Mer information om dagen kommer senare.

Förbud mot alkohol och droger

All alkohol och andra berusningsmedel under skoldagen är förbjudet. Du som är anhörig kan hjälpa oss genom att inte köpa alkoholhaltiga presenter till din student.

Påverkan i trafiken

Det kan vara många som vill fira studenterna. Du hittar goda parkeringsmöjligheter via www.solvesborg.se/parkering Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Blekingetrafiken har avvikande turer hållplats Furulundskolan och Nicolaigatan klockan 13.00- 17.00.
Aktuell reseinformation hittar du på Blekingetrafikens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Utbildning och barnomsorg