Sölvesborgs kommun

Sociala medier

Panoramabild över Sölvesborgsviken, ovan denna en bild på en mobiltelefon

Foto: Panoramabild över Sölvesborgsviken, fotograf Mattias Nilsson

 Sölvesborgs kommun är aktiv i sociala medier för att dela med oss av nyheter och aktiviteter och skapa mer dialog med våra invånare på plattformar de befinner sig på. Vi vill även bygga relationer, stärka varumärket och öka trafiken till vår primära informationskanal, solvesborg.se

Sociala medier är ett samlingsnamn för flera olika digitala medier där organisationer och besökare tillsammans skapar innehåll och interagerar med varandra. Inlägg på de sociala medier där Sölvesborgs kommun är aktiva är allmän handling och blir tillgängliga för andra. Lämna aldrig ut privat information på något av våra sociala medier.

Vi använder sociala medier som en av många kommunikationskanaler vi har för att kommunicera ut våra verksamheter. Sociala medier ska inte ersätta vår främsta kommunikationskanal för besökare, vår webbplats solvesborg.se

Facebook

Instagram

Youtube

Regler för våra sociala plattformar

Vi tar bort inlägg om de innehåller känsliga personuppgifter eller sekretessbelagda uppgifter. Vi tar även bort inlägg som är stötande, pornografiskt eller våldsamt innehåll, uppviglande eller som har kränkande uttal och svordomar eller kränker den enskildes integritet. Inläggen måste beröra det aktuella ämnet/nyheten. Våra sidor är inte en arena för politiska diskussioner.

Sociala medier - Facebook

 • Sölvesborgs kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Sölvesborgs kommuns officiella huvudkonto på Facebook. Här delar vi med oss av kommunens verksamhet och tipsar om olika arrangemang.
 • Barnfestivalen i Hällevik -länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterPå den här sidan kan du få de senaste uppdateringarna om vilka aktiviteter som sker på Barnfestivalen i Hällevik som anordnas i maj årligen.
 • Falkalyckan -länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterFölj medarbetare och boende på det särskilda boendet Falkalyckan.
 • Falkvikskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – På denna sida kan du följa vaktmästaren Anders som arbetar på Falkvikskolan. Sidan kommer fyllas med många uppdateringar om byggandet av den nya skolan. Även ett och annat inlägg kommer handla om Bossabo förskola.
 • Fätarna Sölvesborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Här delar fältarna med sig av det förebyggande och hälsofrämjande arbete som de gör för ungdomar i Sölvesborg.
 • Kultur i Sölvesborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – Här delar vi med oss av kulturlivet i Sölvesborg.
 • Markgatans förskola -länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterFölj Markskolans förskola i centrala Sölvesborg som som inbjuder till skapande, experimenterande, lek och lärande.
 • Näringslivskontoret Sölvesborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Näringslivskontoret skapar nya möjligheter och ger förutsättningar för Sölvesborgs näringsliv att fortsätta utvecklas.
 • SVIC- Sölvesborg Svarta Led idrottscentrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Ta del av projektet där Svarta Led tillgänglighetsanpassas och görs till ett idrottscenter för paraidrott
 • Sölvesborgs musikskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – här kan du följa deras aktiviteter och evenemang
 • Visit Sölvesborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – officiellt konto för Sölvesborgs turism. Sidan administreras av personal på medborgarkontoret.

Sociala medier - Instagram

Sociala medier - Youtube

 • Sölvesborgs kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - officiellt huvudkonto för Sölvesborgs kommun. Här delar vi med oss av olika filmer från våra verksamheter och evenemang.

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Kommun och politik