Sölvesborgs kommun

Sommarboken

En pojke i 10-årsåldern ligger på en brygga klädd i badshorts och läser en bok en solig sommardag.

Anmäl dig till sommarboken - läs eller lyssna på så många böcker du vill under sommaren.

Nu är det snart sommarlov och då finns det plötsligt en massa tid till att läsa! Läs när solen skiner, i hängmattan, på din favoritplats eller medan du tuggar tuggumi. Betygsätt böckerna och skicka in till oss senast den 22 augusti, så får du en bok i present!

För dig upp till 16 år.

Sommarboken – Så funkar det

  1. Låna och läs (eller lyssna på) en eller flera böcker under sommarlovet.
  2. När du läst ut dina böcker skriver du till oss berättar vad du tyckte. Betygsätt böckerna, hur många stjärnor får din bok? Du kan fylla i formuläret och skicka in ill oss för varje bok som du har läst.

Beställ böcker

Vill du beställa böcker kan du mejla oss på biblioteket@solvesborg.se eller ringa 0456-81 68 52.

Lämna din bokrecesion

Skriv upp vad boken heter och vem som har skrivit den. Berätta eller rita kort vad boken handlade om och sätt betyg med stjärnorna längst ned.


Fyll i ditt förnamn och efternamn

Fyll i din gata, postnr och postort

Telefonnummer till dig, en förälder, eller annan vuxen.

Här skriver du in vad boken heter

Här skriver du namn på författaren som skrivit boken

Berätta vad boken handlade om och vad du tyckte. Var den bra eller dålig? Spännande, läskig, eller sorglig? Här kan du skriva hur mycket du vill.
Betygsätt boken * (obligatorisk)
Betygsätt boken

Här kan du betygsätta boken med stjärnor från 1-5 där 1=Mycket dålig och 5=Jättebra. Klicka på antalet stjärnor som du vill ge boken.

Du kanske hellre vill rita en teckning som berättar om boken? Här kan du bifoga en bild på din teckning.
Jag medger att informationen jag lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen The General Data Protection Regulation), med rätt att begära utdrag och rättelse. * (obligatorisk)
Jag medger att informationen jag lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen The General Data Protection Regulation), med rätt att begära utdrag och rättelse.

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Uppleva och göra