Gifta sig under Sweden Rock Festival

Nygift par på Sweden Rock Festival.

Nygift par på Sweden Rock festivalen. Foto: Karin Persson

Går ni i giftastankar och gillar Sweden Rock Festival? Drömmer ni om att få viga er under Sweden Rock Festival? Då kan vi hjälpa er att låta er dröm slå in. Vi ger 12 par möjligheten att knyta sina band under Sweden Rock Festival 2019.

Under torsdagen den 6 juni 2019 kommer vi att erbjuda vigsel inne på festivalområdet. Vid vår festivalvagn (innanför huvudentrén) har vi en vigselplats med en fin blomsterbåge.

Vi erbjuder:

  • Vigselförrättare (om ni inte har någon annan som ni själva ordnat).
  • Ni får en fin brudbukett från en av våra blomsterhandlare.
  • Naturligtvis ser vi också till att vigselögonblicket blir förevigat på foto. Vi kommer troligen att, precis som de sista två åren, att anlita ViOli Photographylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som även kan bokas för egen fotografering under dagen.
  • Dessutom kommer vi tillsammans med Hälleviks Camping bjuda er på två övernattningar i stuga på Hälleviks Campinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vid ett tillfälle då det passar er.

Låter det lockande?

Den 1 mars 2019 öppnar vi upp ett formulär på denna sida där man kan anmäla sitt intresse. Det finns 12 platser, först till kvarn gäller.

Vigseln sker inne på festivalområdet
Tänk på att ni och de gäster som ska vara med under själva vigselakten måste ha giltig entrébiljett för att komma in på området.

Hindersprövning och vigselintyg

När vi återkommer till er angående er anmälan så vill vi att ni ska kunna skicka in hindersprövning och vigselintyg till oss senast den 9 maj. Detta ansöker ni om hos Skatteverket och det brukar ta ca 1 vecka innan man får det hemskickat.

Relaterade kontakter
Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 januari 2019
Sidan publicerad av: Medborgarkontorets webbredaktör