Sölvesborgs kommun

Mötesplatser för företag

Bild

Järnvägsstationen i Sölvesborg

I Sölvesborgs kommun finns det flera plattformar och mötesplatser för företag i kommunen. Näringslivskontoret träffar flera företag i veckan och anordnar nätverksträffar varje månad.

Näringslivslunch

Vi anordnar näringslivsluncher för företagare i Sölvesborg och andra intresserade av lokala näringslivs- och arbetsmarknadsfrågor, den sista måndagen varje månad mellan klockan 12-13, förutom under sommarmånaderna. Varje lunch har ett tema, där en eller två verksamheter presenterar sig själva eller ett projekt de genomfört. De som kommer till näringslivslunchen för första gången eller i en ny roll, har också alltid möjlighet att kort tala om vad de heter och vilket företag de representerar.

Vi anordnar även andra typer av event under året, till exempel föreläsningar och seminarier. Sätt upp dig som prenumerant på våra utskick, så håller du dig uppdaterad!

Mer om näringslivsluncher hittar du HÄR

Näringslivsdag

En gång per år anordnar näringslivskontoret en Näringslivsdag. Syftet är att bjuda in representanter och huvudpersoner inom näringslivet för att träffas och nätverka. Under Näringslivsdagen brukar inspirerande profiler och kända ansikten föreläsa och berätta. Läs mer och köp biljett till vår Näringslivsdag HÄR.

Företagsbesök

Näringslivskontoret gör företagsbesök varje vecka men gång i månaden besöker kommunstyrelsens näringslivsutskott, som består av kommunstyrelsens ordförande, näringslivsutvecklare och näringslivschefen, ett företag i kommunen för att skapa dialog. Detta är en chans för dig som företagare att träffa kommunens ledande politiker och tjänstemän och få en fördjupad kontakt.

Vill ni att vi besöker ert företag kan ni kontakta näringslivschef, Stefan Olofsson.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Näringsliv och arbete