Tillgänglighet

Alla är välkomna till Killebom och festivalens konserter är gratis. Under Killebom kan vissa delar av stadskärnan vara svårframkomliga. Många gators beläggning består av gatsten vilket påverkar tillgängligheten och framkomligheten

Ramp

På Stortorget där de stora konserterna äger rum kommer det att finnas en ramp vid ljudteknikernas mixerbås som skapar plats framför scenen för besökare i till exempel rullstol eller permobil. Det kommer att finnas en skylt här som tydligt visar vart du hittar rampen.

Informationscenter på Stortorget

Sedan flera år tillbaka arbetar Sölvesborgs kommun aktivt med att möta festivalbesökarna. Under Killebom finns våra ambassadörer på plats för att kunna ge service och svara på frågor. Här kan du till exempel ställa frågor om du har något du undrar över, eller hämta ett tryckt Killebomprogram om du önskar.

Åldersgräns

Alla är välkomna på Killebom.

Platser med begränsad framkomlighet

Under festivalen kommer stora delar av Sölvesborgs centrum att vara avstängt för biltrafiken. Under den här perioden kommer även många parkeringsplatser att vara avstängda.
Läs mer » Trafikläget under Killebom

Ta dig till Killebom

Vill du se en karta över festivalområdet, eller vart du hittar parkeringar?
Läs mer » Ta dig hit och hem

Toaletter

Här hittar du information om vart du hittar toaletter på festivalområdet.
Läs mer » Toaletter på festivalområdet

Lämna förbättringsförslag

Har du egna tankar eller förslag på hur vi kan förbättra tillgängligheten under vår festival? Kontakta gärna oss på killebom@solvesborg.se

Kontakt

Om Killebom