Tillgänglighet

Alla är välkomna till Killebom och festivalens konserter är gratis. Under Killebom kan vissa delar av stadskärnan vara svårframkomliga. Många gators beläggning består av gatsten vilket påverkar tillgängligheten och framkomligheten.

Ramp

På Stortorget där de stora konserterna äger rum kommer det att finnas en ramp vid ljudteknikernas mixerbås som skapar plats framför scenen för besökare i till exempel rullstol eller permobil. Det kommer att finnas en skylt här som tydligt visar vart du hittar rampen.

Ambassadörer på stan

Sedan flera år tillbaka arbetar Sölvesborgs kommun aktivt med att möta våra festivalbesökarne. Under Killebom finns våra ambassadörer ute på stan för att kunna ge service och svara på frågor. Fråga oss gärna om ett tryckt Killebomprogram eller hur du hittar till de olika festivalområdena och aktiviteterna.

Åldersgräns

Alla är välkomna på Killebom. Inga biljetter krävs till våra konserter, alla konserter och underhållning på festivalscenen är gratis.

Platser med begränsad framkomlighet

Under festivalen kommer stora delar av Sölvesborgs centrum att vara avstängt för biltrafiken. Under den här perioden kommer även många parkeringsplatser att vara avstängda.

Ta dig till Killebom

Vill du se en karta över festivalområdet, eller vart du hittar parkeringar?
Läs mer » Ta dig hit och hem

Toaletter

Här hittar du information om vart du hittar toaletter på festivalområdet.
Läs mer » Toaletter på festivalområdet

Lämna förbättringsförslag

Har du egna tankar eller förslag på hur vi kan förbättra tillgängligheten under vår festival? Kontakta gärna oss på killebom@solvesborg.se

Kontakt

Om Killebom