Sölvesborgs kommun

Hemtjänstens dag är en hyllning till våra medarbetare

Hemtjänstpersonal sitter i personalrum och bjuds på tårta på hemtjänstens dag

Hemtjänstens dag firar vi med att bjuda alla medarbetare på tårta

365 dagar per år, dag och natt, utför våra medarbetare i hemtjänsten insatser och gör skillnad i brukares vardag. På hemtjänstens dag vill vi tacka våra medarbetare och fira med att bjuda på tårta.

Den 27 januari, varje år, är det hemtjänstens dag. Syftet är att uppmärksamma och hylla alla personer som arbetar inom hemtjänsten.

Varje dygn gör våra medarbetare cirka 1100 besök hos nästan 700 brukare som behöver stöd och hjälp i hemmet året om. Det handlar om allt ifrån praktisk hjälp med tvätt, städ och matinköp till omvårdnadsinsatser.

Firar med tårta

Hemtjänstens dag firar vi med att bjuda alla medarbetare i våra fem hemtjänstområden på tårta idag och under helgen.

Camilla Ryrstedt, verksamhetschef, riktar ett stort tack till medarbetarna inom hemtjänsten:

Tack till alla våra cirka 170 medarbetare med chefer som gör ett fantastiskt arbete alla dagar och under dygnets alla timmar. Ni skapar förutsättningar för att alla våra brukare ska få leva ett så självständigt och tryggt liv som möjligt i sin egna boenden. Ni är guld värda.

För dig som vill arbeta inom hemtjänsten

Vill du ha ett meningsfullt och omväxlande jobb och tycker om människor är ett arbete inom hemtjänsten kanske rätt för dig. Hos oss får du en arbetsplats där du kan göra skillnad genom att stötta och hjälpa våra brukare i vardagen.

Just nu söker vi semestervikarier inom vård och omsorg.

Till annonsen

Senast uppdaterad:

Skriv ut