Sölvesborgs kommun

Kommunfullmäktiges sammanträde

Förändring i evenemanget: Ingen

30 sep
Sölvesborg
Klubba i trä med metalldetaljer, på sidan är konturerna av Sölvesborgs kommun utskurna.

Kommunfullmäktige är kommunens högsta beslutande organ och kan liknas vid kommunens riksdag. Foto: Sölvesborgs kommun.

Kommunfullmäktige är kommunens högsta beslutande organ och kan liknas vid kommunens riksdag. Kommunfullmäktiges sammanträden är öppna att titta och lyssna på för alla – som kommunens medborgare, representanter från pressen och andra intresserade. Du kan till exempel ta del av sammanträdena digitalt via internet, eller genom att lyssna på närradion. Mötena börjar vanligtvis klockan 17:30. Sluttiden är inte fastställd.

Titta på kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige sänds live via internet för alla att ta del av i videoformat, du hittar sändningen via den här länken.

Sändningen fungerar bäst att streama i webbläsaren Safari eller Chrome. WebbTV-sändningen med bild och ljud, ärendelista och talarlista är även tillgänglig på länken ovan efter sammanträdet. Dagen efter sammanträdet skapas en automatiskt genererad undertext till sändningen, som rättas manuellt efterhand.

Lyssna på kommunfullmäktige

Lyssna live via internet

Kommunfullmäktige sänds även live i enbart ljudformat, du hittar sändningen via den här länken.

Lyssna i efterhand via internet

Någon eller några dagar efter sammanträdet går det även i efterhand att ta del av enbart ljudformat på länken ovan.

Lyssna live och i efterhand på radio

Om du befinner dig i Sölvesborg kan du också lyssna på kommunfullmäktige live via Sölvesborgs närradio FM 92,0. De sänder även sammanträdet i repris vid ett senare tillfälle.

Ärenden och protokoll

Vilka ärenden som kommer att tas upp hittar du några dagar innan sammanträdet via den här länken till sidan för möten, kallelser och protokoll.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de förtroendevalda politikerna i kommunfullmäktige hittar du i vårt förtroendemannasystem. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information
Datum: 30 september 2024
Tid: 17:30 - 23:59
Ort: Sölvesborg

Senast uppdaterad:

Skriv ut