Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Bild

Jecko & Jessie 8 juli

Med enorma tittarsiffror på Barnkanalen är Jecko & Jessie utan tvekan en av de mest populära barnfavoriterna vi har just nu. De har turnerat både i Sverige och långt utanför landets gränser vilket gör deras show till en familjeföreställning i världsklass. Gör er redo för många skratt, kluriga trix och hisnande slapstick-akrobatik..

Bild

Thomas Petersson 7 juli

Thomas Petersson står redo att underhålla Killebompubliken. Parallellt med sin Standup, turnerar han just nu land och rike runt på konserthus och teatrar, med succéföreställningen ”Tillbaka till verkligheten”.

.

Bild

Bröderna Norberg 7 juli

Succéduon Emil och Daniel Norberg har tagit internet med storm med sina parodiklipp! Med över en kvarts miljon prenumeranter, 86 miljoner visningar på YouTube och priser såsom Årets artist (Guldtuben), Årets webbhumor (Svenska humorpriset) och YouTube’s Buzz of the Year (Big Buzz Awards) råder det ingen tvekan om att bröderna lyckats underhålla Sverige.

Bild

Arvingarna 7 juli

Behövs det egentligen någon presentation? Arvingarna är ett av Sveriges mest populära dansband som bildades 1989 och har deltagit i den svenska Melodifestivalen hela fyra gånger. 1993 vann gruppen med bidraget Eloise som blivit en av deras mest kända låtar.

Kontakt

Om Killebom