Sölvesborgs kommun

Testnyhet utan kategori

13 jan - 14 jan
Sölvesborg
naringslivskontoret@solvesborg.se
Bild på en växt

Bild på en växt

Sölvesborgs näringslivskontor har bjudit in inspiratören och författaren Kjell Dahlin till Sölvesborg. Vill du utveckla dig själv, och bli bättre på retorik och presentationsteknik? Under en tvådagarskurs får du chansen att lära dig hur du går from word to action – i en helt ny kurs som sammanför retorik, storytelling samt presentationsteknik.

2-dagars kurs: Retorik och presentationsteknik – from word to action

Datum

  • Onsdag-torsdag, 13-14 januari 2021

Pris

  • Pris: 9 500 kr/person (ex moms)

Fysisk träff
OBS! Begränsat antal deltagare: 12 stycken

Anmälan

Anmälan öppnar inom kort genom e-tjänst, du kommer att behöva Bank-ID för att anmäla dig.

På denna 2-dagars kurs får du bland annat lära dig

Arbetar du med kommunikation, muntlig som skriftlig? Oavsett om du jobbar med ledarskap, försäljning, HR, kommunikation, eller om du är egenföretagare så är retorik och presentationsteknik en nödvändighet för dig. Förkovra dig i retorik, presentationsteknik och storytelling i denna populära tvådagarskurs.
OBS! Du kommer spelas in på film – en film du får behålla.

Om Kjell Dahlin

Kanske du känner igen Kjell Dahlin? Han är retorikexperten, författaren och inspiratören som föreläste på Sölvesborgs näringslivsdagar 2018. Efter att ha varit tränare i retorik, presentationsteknik samt storytelling i tjugoåtta års tid så har Kjell nu tagit fram den ultimata kursen. Kursen From Word To Action, som under två dagar sammanför de tre benen; Retorik, Presentationsteknik samt Storytelling. För det går inte – enligt Kjell och alla års erfarenhet av retorikkurser – att tala kommunikation utan att de tre ingredienserna ovan är involverade.

Det är likt en triangel där retorik är kronan, talekonsten är teorin, det behövs givetvis retoriska verktyg. Men för att gå från teori till praktik, behöver vi öva på presentationsteknik. Och för att göra detta med hjärta och själ använder vi storytelling. Under två dagar kommer du lära dig massor av verktyg, som du på plats kommer få använda då din presentation spelas in med ett ämne som är relevant för din vardag.
Kjell Dahlin

För mer information om Kjell Dahlin, besök popretorik

Referenser om Kjell Dahlin

Till alla er som funderar på att gå kursen med Kjell har jag bara en sak att säga; GÖR DET! Det är skitjobbigt, utmanande och självrannsakande men framförallt är det utvecklande, roligt och extremt nyttigt! Jag tränade för Kjell för några år sedan, och jag kan intyga att han är amazing. På riktigt! Jag har gått flera retorikutbildningar och talarträningar innan, men INGEN har gett i närheten så mycket som min träning hos Kjell. Så till alla där ute – just do it! Och till dig Kjell – tack för att du hjälpte mig ta plats på scen och bli en skickligare talare! Jag utvecklas fortfarande varje vecka tack vare vår talarträning! Du är så jäkla bra!
Soraya Axelsson, Head of H22, the city of Helsingborg

Mer information
Datum: 13 januari 2021 - 14 januari 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Ort: Sölvesborg
Pris: 9 500 kr

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Sidan publicerad av: Joanna Möllberg