Sölvesborgs kommun

INSTÄLLT! Näringslivsdag 11 september

17 dec
Sölvesborg
naringslivskontoret@solvesborg.se
Glada ansikten på Niklas, Jonatahan och Christina, i bakgrunden syns Sölvesborgs stad och Sölvesborgsviken

Sölvesborgs näringslivsdag har flyttats fram till den 11 september

OBS! Detta arrangemanget är inställt.

Sölvesborgs näringslivsdag skulle hållts den 8 maj, men på grund av rådande sitution med coronavirusets framfart har arrangemanget flyttats fram till fredagen den 11 september. Välkommen till en dag fylld av nätverkande och inspiration på årets näringslivsdag! Mingla, nätverka, lyssna på spännande föreläsare och inspireras av vad som är på gång inom Sölvesborgs näringsliv.

Det nya datumet gäller med reservation för oförutsedda kommande restriktioner för att minska smittspridningen. För alla som redan har bokat biljett så gäller biljetten självklart det nya datumet. För frågor om Näringslivsdagen kontakta naringslivskontoret@solvesborg.se

Dagen är till för dig som är eller vill bli företagare i Sölvesborg med omnejd, eller har intresse av lokala näringslivs- och arbetsmarknadsfrågor.

Datum Fredag 11 september
Tid 11.00-17.00
Plats Sölveshov (Idrottsvägen 9, 294 34 Sölvesborg)
Pris 400 kr (exkl. moms) /person. Lunch och fika ingår i priset.

Anmäl dig till Sölvesborgs näringslivsdag

Anmälan »Anmäl dig till Sölvesborgs näringslivsdag här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Talare på Sölvesborgs näringslivsdag 2020

Porträttbild av en leendes Christina, med lockigt hår, rött läppstift, klädd i vit t-shirt

Christina Stielli. Fotograf: Kristian Pohl

Christina Stielli – föreläsare

Christina Stielli har beskrivits som som en raket på föreläsarhimlen! Hon är en flitigt anlitad föreläsare och organisationsutvecklare som utsetts till Årets kvinnliga talare två år i rad. Kanske har du sett henne i TV4 Nyhetsmorgon där hon ofta pratar om stresshantering och arbetsrelaterade frågor? Eller har du kanske hört henne i podcasten Självklart, som hon driver tillsammans med Mia Törnblom? Christina har en bakgrund som marknadschef, försäljningschef och projektledare inom bland annat filmbranschen samt rese- och hotellbranschen.

Fotograf: Niklas Palmklint

Olof Röhlander. Foto: Thron Ullman

Olof Röhlander - föreläsare

Han är den sexfaldigt prisbelönte talaren och populära föreläsaren som inspirerar, engagerar, väcker tankar, känslor och lockar till skratt! På ett engagerat och underhållande sätt föreläser han om hur tankar, känslor och attityder faktiskt går att träna upp och utveckla. Han är expert på mental träning och guidar dig/er till att få ut hela den enorma potential som finns inom alla! Arbetsglädje, förväntningar och mental balans är nyckelorden som ger oss den energi vi behöver för att framrutan fortsatt ska vara större än backspegeln.

Magdalena Forsberg.

Foto: Magdalena Forsberg

Magdalena Forsberg - föreläsare

Knepet bakom att nå dina mål, istället för att låta dem stanna vid drömmar, är att använda tankens kraft, tänka positivt och att tro på dig själv. Detta budskap ligger skidskytten Magdalena Forsberg, en av Sveriges mest omtyckta idrottare, varmt om hjärtat och hon sprider det med glädje. Efter att ha samlat på sig bl.a. sex VM-guld, två OS-brons och 87 pallplaceringar i världscupen, har Magdalena Forsberg nu ställt in siktet på företagande och att inspirera. Hon har utbildat sig på Handelshögskolan, driver ett företag och äger skogsmark. Magdalena Forsberg cirkulerar i en rad olika TV-sammanhang. Hon är expertkommentator och har vunnit ”Mästarnas” Mästare”, ett program på SVT1 i vilket idrottsstjärnor tävlar mot varandra. Tack vare lysande insatser och sin popularitet hos det svenska folket har Magdalena Forsberg vunnit Jerringpriset fyra gånger (!).

Niclas och Jonathan lägger armarna på varandras axlar och skrattar

Foto: Niclas Norlindh och Jonathan Jonasson

Moderatorer - Niclas Norlindh och Jonathan Jonasson

Känner du igen Niclas Norlindh och Jonathan Jonasson från Den som skrattar förlorar? De har beskrivits som youtubefenomen, efter att de gjort succé med sitt humorkoncept på youtube och facebook, när två personer drar dåliga ordvitsar för varandra och får poäng om den andra skrattar. Resultatet blev en tittarsuccé utöver det vanliga – med ett snitt på 1 miljon videovisningar per avsnitt. I somras besökte de Killebom, nu kommer de tillbaka till Sölvesborg och leder hundratals åskådare igenom Sölvesborgs näringslivsdag, från början till slut!

Hålltider för dagen

  • 11.00 Dörrar öppnas – lunchservering
  • 12.30 Vi hälsar alla välkomna
  • 12.45 Föreläsningar, mingel/kaffe
  • 17.00 Dagen avslutas
  • 17.15 Afterwork – underhållning mat/dryck för de som önskar

Frågor?

Har du frågor om Sölvesborgs näringslivsdag, kontakta Näringslivskontoret
naringslivskontoret@solvesborg.se

Mer information
Datum: 17 december 2020
Tid: 11:00 - 17:00
Ort: Sölvesborg
Plats: Sölveshov, Idrottsvägen 9, Sölvesborg
Pris: 400 kr/person exkl. moms

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Sidan publicerad av: Ellinor Hallett