Sölvesborgs kommun

Tyck till om lekplatserna på Aplakärrsvägen, Tornvägen och Signhilds väg

Lekplats med gungor, barn och en vuxen.

Passa på att tycka till om de lekplatser som ska renovera och byggas om härnäst i Sölvesborgs kommun. Foto: Skandinav bildbyrå.

Tre kommunala lekplatser står näst på tur för att renoveras och byggas om, och inför det vill vi gärna veta vad ni som kommer använda lekplatsen skulle vilja fanns här! Kanske vill du och dina barn eller barnbarn allra helst gunga, balansera eller studsa på lekplatsen? Springa och cykla? Vill ni ha en grillplats och mer växter och träd?

Från och med den 27 maj till och med den 22 juni 2024 kan ni vara med och tycka till om lekplatserna på Aplakärrsvägen, Tornvägen och Signhilds väg i vår enkät, som ni kommer till genom att trycka på knappen nedan. Där ser ni även lekplatserna i en karta, om ni är osäkra på var dessa vägar ligger.


På de berörda lekplatserna har vi även skyltar uppsatta med QR-koder som leder till enkäten. Tänk på att inte lämna in felanmälningar eller synpunkter på något annat än det enkäten handlar om via enkäten.

Sölvesborgs kommun har en lekplatsplan, som beslutats av de förtroendevalda politikerna i kommunfullmäktige. De tre lekplatser som vi nu har en medborgardialog om, och som vi kommer att renovera och bygga om, är en del av denna lekplatsplan.

Mer om bakgrunden till kommunens pågående arbete med lekplatserna hittar du på den här länken.


Kontakt

E-post: park@solvesborg.se
Telefonnummer: 0456-81 60 00 (växeln)

Senast uppdaterad:

Skriv ut