Sölvesborgs kommun

Shirley Clamp och David Lindgren kommer till Killebomfestivalen!

Shirley Clamp och David Lindgren

Allsångskvällen arrangeras fredagen den 5 juli.

Den 3-6 juli är det dags för Killebomfestivalen i Sölvesborg! Med två månader kvar tills festligheterna drar igång är det nu klart vilka artister som gästar den populära allsångskvällen 2024.

Allsångskväll
Fredag 5 juli kl. 18.00

I sommar blir det återigen allsång på torget, i år under ledning av Peje med husband, gästartisterna Shirley Clamp och David Lindgren, samt lokal artist Maximilian Asplund. Allsångskvällen brukar vara ett populärt inslag under festivalen, faktiskt så pass omtyckt att allsångskvällen i år arrangeras på fredagskvällen, istället för torsdagen likt tidigare år.

Likt tidigare år kommer det att finnas gott om sittplatser och sånghäften för dig som vill sjunga med.

David Lindgren
Fredag 5 juli kl. 22.00

Artisten David Lindgren stannar kvar och bjuder på en egen show senare under fredagskvällen, live på Stortorgsscenen kl. 22.00. Tillsammans med sitt band bjuder han på sköna sommarlåtar att sjunga med och njuta till! David hälsar att det blir svensk sommar när den är som bäst - från musicals till
Ledin!

Killebom är en viktig händelse här i bygden och vi är glada över att få vara med och bidra. Med tanke på att vi fyller 185 år i år så satsar vi lite extra, och utöver den traditionella Allsången så bjuder vi i år även på David Lindgrens konsert samma kväll.
VD, Stefan Ohlson, Sölvesborg-Mjällby Sparbank.

Sedan tidigare är det klart att även Moneybrother och Elov & Beny kommer till Killebomfestivalen. De uppträder på Stortogets scen lördag 6 juli.

Moneybrother
Lördag 6 juli kl. 22.00

Elov & Beny
Lördag 6 juli kl. 18.30

Som vanligt är alla konserter på Killebom helt öppna och gratis för alla!
Mer information hittar du på » www.killebom.se

Killebom arrangeras av Sölvesborgs kommun.
Huvudsponsor av festivalen är Sölvesborg-Mjällby Sparbank.

Senast uppdaterad:

Skriv ut