Sölvesborgs kommun

Vi söker årets eldsjäl inom psykisk hälsa

En person håller om en annan

Hylla en eldsjäl som med stort engagemang gör mycket för andra utan egen vinning.

Känner du någon i Sölvesborg som gjort något bra för andra människors psykiska hälsa och livskvalitet? Nu kan du hylla den personen genom att nominera hen till Årets eldsjäl. Skicka in din nominering senast tisdag 1 augusti.

Känner du en eldsjäl?

För tredje året i rad kommer Sölvesborgs kommun, med övriga kommuner i länet, Region Blekinge, Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa (NSPH) Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Blekinge att uppmärksamma en person som ska få priset Årets eldsjäl inom psykisk hälsa.

Vi söker personer som visar ett stort engagemang inom området psykisk hälsa – någon som är värd en uppmuntran för sina goda insatser.

En person som med stort engagemang gör mycket för andra utan en personlig vinning är för oss en eldsjäl. Vi vill genom att lyfta fram våra eldsjälar uppmuntra och stödja det viktiga arbetet eldsjälarna gör, säger Maria Lindros, samordnare psykisk hälsa i Sölvesborgs kommun.

Den du nominerar ska:

  • vara en förebild för andra
  • ha bidragit till utveckling genom sitt engagemang
  • ha gjort en insats utöver det förväntade, utan egen vinning.

Skicka in din nominering senast 1 augusti

Nominera någon till priset senast tisdag 1 augusti. En jury kommer att utse vinnaren och priset delas ut under Psykiatriveckan i oktober 2023.

Här skickar du in din nominering:
Nominera årets eldsjäl inom psykisk hälsa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Skriv ut