Sölvesborgs kommun

Killebom bjuder på Allsångskväll och soul med Las Vegas vibbar

Magnus Carlsson

Magnus Carlsson är gästartist på Killeboms allsång.

Nu gläntar vi på locket till vad som väntar i sommar på årets Killebomfestival. I vanlig ordning blir det en folkfest för alla.

Det som redan är klart till festivalprogrammet är den populära allsångskvällen på torsdagen som i år gästas av Magnus Carlsson, Renaida Braun och Agnes Lingøy. Fredagkväll kommer Isaac and The Soul Company och levererar Las Vegas vibbar rakt in i Sölvesborgs medeltida stadskärna.

Allsångskväll, torsdag 6 juli kl. 19.00

Stora scen på Stortorget

Gästartist på Killeboms allsångskväll är en av Sveriges mest folkkära artister Magnus Carlsson. Magnus har en lång artistkarriär bakom sig, både som soloartist och medlem i Alcazar och Barbados. På scen får Magnus sällskap av artisten och skådespelerskan Renaida Braun, just nu dubbelt aktuell i TV4s Let´s Dance och SVTs dramaserie Fejk där hon spelar huvudrollen.

Renaida Braun

Agnes Lingøy

Agnes Lingøy

Artisten Agnes Lingøy från Sölvesborg delar scen med Magnus och Renaida och sprider sommarkänslor. Agnes tävlade med sin musik i P4 Nästa 2022 där hon gick till final, hon var även en av skådespelarna i den lokalt inspelade filmen Jordgubbslandet.

Allsångskvällen arrangeras av Sölvesborg-Mjällby Sparbank.

Isaac and The Soul Company, fredag 7 juli kl. 20.00

Stora scen på Stortorget

Isaac and The Soul Company förgyller Killeboms fredagkväll i en total musikalisk urladdning som flörtar med Las Vegas. Ett liveband i absolut toppklass som andas soul, dans och party. Bandet turnerar flitigt och har tidigare setts på Kristallengalan och Victoriakonserten. Ta chansen att se ett av Sveriges bästa liveband som levererar scennärvaro inriktad på soul med låtskatter från The American songbook och fantastiskt blås.

Isaac and The Soul Company

Isaac and The Soul Company

Fler artister och programpunkter till årets Killebomfestival släpps löpande under våren på killebom.se
» www.killebom.se

Killebom pågår 5-8 juli och arrangeras av Sölvesborgs kommun.
Huvudsponsor av festivalen är Sölvesborg-Mjällby Sparbank.

Senast uppdaterad:

Skriv ut