Sölvesborgs kommun

Öppet hus på Furulundsskolan torsdag 1 december

Två killar står i labbsal. Gul duoton över bilden. Illustration av glödlampa över ena killens huvud.

Träffa oss på öppet hus torsdagen den 1 december klockan 18.00- 20.00

Varmt välkommen på öppet hus på Furulundsskolan torsdagen den 1 december mellan klockan 18.00 -20.00. Vi har ett stort utbud av program och inriktningar för dig som trivs i skolbänken eller dig som vill göra något mer praktiskt. Hos oss får du förutsättningar att lyckas med det du drömmer om i framtiden.

Du som har ett av de mest spännande valen framför dig när det gäller din framtid, gymnasievalet, är varmt välkommen till oss på Furulundsskolan på öppet hus torsdagen den 1 december klockan 18.00 - 20.00.

Vi erbjuder öppet hus på Furulundsskolan och Tekniskt Lärcenter (TLC) i Sölvesborg samt på Furubygg i Bromölla. Engagerade elever och lärare från alla våra program finns på plats för svara på dina frågor.

I vår fina gemenskap och härliga stämning mellan elever och personal får du en kvalitativ utbildning i en trygg studiemiljö. Vi är en del av Teknikcollege, har NIU för fotboll, erbjuder gratis körkortsutbildning och ger dig det stöd du behöver för att lyckas i framtiden.

Julstämningen infinner sig med glögg, pepparkakor och julmusik. Våra UF-företag säljer produkter som kan passa till årets julklappar.

Varmt välkommen till den lilla skolan med det stora hjärtat!

Senast uppdaterad:

Skriv ut