Sölvesborgs kommun

Kommunfullmäktige måndag 31 oktober

Ordförandeklubba

Första sammanträdet för de nya ledamöterna äger rum måndag 31 oktober klockan 17.30 i Sölvesborgs kommun.

Måndag 31 oktober klockan 17.30 är det dags för det första sammanträdet i kommunfullmäktige för den här mandatperioden. Sammanträdet sänds live via kommunens webb-tv. Sändningen ligger kvar på kommunens webbplats och kan även ses i efterhand.

Det första sammanträdet för den här mandatperioden med de nya ledamöterna i kommunfullmäktige äger rum den 31 oktober klockan 17:30 i Furulundsskolans aula. Sammanträdet leds av ålderspresident Roine Olsson (S).

Vid sammanträdet kommer kommunfullmäktiges presidium, arvodesberedning och Sölvesborgs kommuns revisorer utses.

Nämnder och styrelser utses sedan i december och för de kommunala bolagen tillträder de nya ledamöterna i samband med kommande bolagsstämma. Ledamöterna i nämnder, styrelser med mera tillträder i olika omgångar efter hand.

Titta på kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige sänds live via internet för alla att ta del av i videoformat, du hittar sändningen via den här länken. Länk till annan webbplats.

Sändningen fungerar bäst att streama i webbläsaren Safari eller Chrome. WebbTV-sändningen med bild och ljud, ärendelista och talarlista är även tillgänglig på länken ovan efter sammanträdet. Dagen efter sammanträdet skapas en automatiskt genererad undertext till sändningen, som rättas manuellt efterhand.

Lyssna på kommunfullmäktige

Lyssna live via internet

Kommunfullmäktige sänds även live i enbart ljudformat, du hittar sändningen via den här länken Länk till annan webbplats..

Lyssna i efterhand via internet

Någon eller några dagar efter sammanträdet går det även i efterhand att ta del av enbart ljudformat på länken ovan.

Lyssna live och i efterhand på radio

Om du befinner dig i Sölvesborg kan du också lyssna på kommunfullmäktige live via Sölvesborgs närradio FM 92,0. De sänder även sammanträdet i repris vid ett senare tillfälle.

Ärenden och protokoll

Vilka ärenden som kommer att tas upp hittar du sju dagar innan sammanträdet via den här länken till sidan för möten, kallelser och protokoll. Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Skriv ut