Sölvesborgs kommun

Författaren Sören Olsson besöker Sölvesborgs bibliotek på höstlovet

Porträtt av Sören Olsson

Sören Olsson

Vi är glada och stolta att hälsa författaren Sören Olsson välkommen till Sölvsborgs bibliotek tisdagen den 1 november. Arrangemanget är en del av Sölvesborgs kulturkalas. För att vara säker på att få en plats – anmäl dig gärna till biblioteket.

Populär barnboksförfattare

Säg den som inte läst någon av böckerna om Sune, Bert, eller Håkan Bråkan? Eller skrattat så tårarna rinner när pappa Rudolf ställer in utlandssemestern och ger mamma Karin en sollampa i present med budskapet "Sol i sinne, brun inne"? Sören Olsson är en av barnboksförfattarna till dessa svenska klassiker som även blivit film, TV-serie och julkalender.

Tisdag 1 november

Tisdagen den 1 november kl. 10.00 kommer Sören till Sölvesborgs bibliotek och berättar om inspirationen till figurerna och vad som gör en historia rolig och fängslande. Självklart får vi även veta mer om hans senare satsning, Luna och Superkraften!

Boka plats

För att säkra din plats denna höstlovstisdag, ring 0456-81 68 52 eller maila biblioteket@solvesborg.se. Föreläsningen är gratis och passar både barn och vuxna.

Fler höstlovsaktiviteter

» Här ger vi fler tips på höstlovsaktiviteter

Senast uppdaterad:

Skriv ut