Sölvesborgs kommun

Vi söker årets eldsjäl inom psykisk hälsa

Bild

Nominera någon till årets eldsjäl inom psykisk hälsa

Genom sitt arbete eller förening är det många som bidrar och gör något gott för andra människor. Nu söker vi tips på personer som hjälpt andra att få en bättre livskvalitet.

Lyft goda insatser

För andra året i rad kommer Sölvesborgs kommun, med övriga kommuner i länet, Region Blekinge, NSPH Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Blekinge att uppmärksamma en person som ska få priset "Årets eldsjäl inom psykisk hälsa".

Vi söker personer som i sitt arbete eller i föreningslivet visat ett stort engagemang inom området psykisk hälsa – någon som är värd en uppmuntran för sina goda insatser.

Det kan handla om en lärare som ser varje elev och fångar upp hur någon mår i, en undersköterska som tar en extra minut och frågar, hur mår du? Eller en förening som särskilt uppmärksammar sina medlemmar som behöver stöd i en kris. En person eller en förening som gör det där lilla extra för en medmänniska, stort som smått, säger Åsa Högstedt Uppdrag psykisk hälsa i Sölvesborg

Den nominerade ska:

  • Ha hjälpt dig eller andra till en bättre livskvalitet
  • Verka eller ha verkat inom Blekinge län

Du nominerar en person genom att fylla i ett formulär med namn på den som du vill nominera, kontaktuppgifter och en motivering till varför just den person som du nominerar är värd priset. Skicka in din nominering senast den 1 augusti.

Nominera någon till årets eldsjäl inom psykisk hälsa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En jury utser vinnaren och priset delas ut i samband med den årliga återkommande Psykiatriveckan den 12 oktober 2022.

Kontakt vid frågor

Åsa Högstedt
Uppdrag psykisk hälsa
Telefon: 0456- 81 60 54
E-post: asa.hogstedt@solvesborg.se

Senast uppdaterad:

Skriv ut