Sölvesborgs kommun

Energi- och klimatrådgivarna erbjuder webbkurs för småhusägare

En grön växt växer inne i en glödlampa

Energi och klimatrådgivarna erbjuder webbkurs som riktar sig till småhusägare

Hej småhusägare! Vill du lära dig mer om småhus, energianvändning och inomhusmiljö? Energi- och klimatrådgivarna erbjuder nu en webbaserad kurs som är helt gratis att genomföra. Kursen finns tillgänglig fram tills slutet av vecka 21.

Minska din energianvändning

Vill du lära dig mer hur du kan minska din energianvändning med enkla och billiga åtgärder? Eller med mer omfattande åtgärder, kanske i samband med renovering av ditt hus? Med sådana åtgärder kan du minska din kostnad för energi. I så fall är den här kursen något för dig!

Om kursen

Kursen är helt kostnadsfri och helt oberoende av leverantörer och tillverkare. Finansieringen sker från Energimyndigheten via ett forskningsprojekt. Kursen kan göras klart på knappt två timmar. Kursen är webbaserad och består av kortare filmavsnitt varvat med enkäter, där du svarar på frågor i en skala 1-5. Vi vill att du fullföljer hela kursen, eftersom det är dina svar på slutenkäten som ger Energi- och klimatrådgivarna underlag till forskningsprojektet.

Länk >> Delta i kursen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad är Energi- och klimatrådgivarna?

Energi- och klimatrådgivarna är en tjänst som Blekinge-kommunerna och Tingsryds kommun erbjuder hushåll, föreningar/organisationer samt små och medelstora företag. Med stöd av Energimyndigheten och Energikontor Sydost ger vi lokal, opartisk och kostnadsfri rådgivning om energieffektivisering och förnybar energi. Detta gör vi genom enskild rådgivning, informationsmaterial, föreläsningar, nätverkande, m m.

Tre rådgivare som jobbar över alla sex kommunerna:

  • Magnus Olofsson, tel. 0457-61 81 01, magnus.olofsson@ronneby.se
  • Roger Ahlman, tel. 0455-32 14 67, roger.ahlman@karlskrona.se
  • Emil Lind, tel. 0455-30 32 48, emil.lind@karlskrona.se

Senast uppdaterad:

Skriv ut