Sölvesborgs kommun

Populär föreläsning med Bo Knarrström 14/12 flyttas fram

Entrén till Sölvesborgs bibliotek

Sölvesborgs bibliotek

Fil. dr. och arkeolog Bo Knarrströms planerade föreläsning på Sölvesborgs Bibliotek och Lärcentrum tisdagen den 14 december ställs in. Bo kommer istället att besöka Sölvesborg under våren och föreläsa i ämnet, inbördeskriget i skåneland – Blekinges, Hallands och Skånes mörkaste tidsepok.

Bo Knarrström vid utgrävningen av Ljungaviken 2020. Foto: Sölvesborgs kommun.

Bo Knarrström vid utgrävningen av Ljungaviken 2020. Foto: Sölvesborgs kommun.

Anledningen till att föreläsningen flyttas fram är att det varit ett mycket stort intresse hos allmänheten och med tanke på ökad smittspridning i samhället väljer man därmed att tänka om.

Vi vill att så många som möjligt ska kunna ta del av Bo Knarrströms intressanta föreläsning och Lärcentrums lokal räcker helt enkelt inte till för alla de människor som skulle vilja lyssna på föreläsningen. Ett alternativ hade varit att erbjuda att föreläsningen hölls digitalt istället. Men då kändes det som ett bättre alternativ att flytta fram datumet så vi kan boka en större lokal, där vi kan ta in fler besökare och också hålla större avstånd till varandra.

När ett nytt datum finns på plats kommer vi att meddela detta på kommunens webbsida och i våra sociala kanaler. Vi hoppas att man har förståelse för detta. De som bokat biljett till tisdagens föreläsning kommer också att bli meddelade personligen på mejl.
Marcus Bernhardsson
Kulturarvssamordnare, Sölvesborgs kommun

Senast uppdaterad:

Skriv ut