Sölvesborgs kommun

Nu startar vi upp föräldragruppen Family-Lab

Bild

Foto: Skandinav bildbyrå

Är du förälder och trött på motsättningar och konflikter som ofta uppstår inom familjen? Skulle du vara intresserad av att diskutera, dela upplevelser, kunskap och inspiration i familjerelationer tillsammans med andra föräldrar och professionella? Då kan du nu anmäla dig till Family-Lab diskussionsträffar!

Med start 8 november

Vi träffas måndagen den 8 november kl 18.00 och sedan tre måndagar till därefter. Träffarna sker på Familjehuset, Västra Storgatan 33 (nedanför Möllebackeskolan). Under dessa tillfällen diskuterar vi föräldraskapet enligt fyra olika teman:

  • Jag som förälder
  • Föräldraledarskap
  • Gränser
  • Självkänsla

Lika värde mellan barn och vuxna

Family-Lab är ett föräldrastöd för den nya tidens föräldraskap, när roller inte längre byggs på ett ett auktoritärt föräldraskap, utan eftersträvar lika värde mellan barn och vuxna. Family-Lab är den svenska delen av en internationell utbildnings- och rådgivningsorganisation grundad av Jesper Juul.

Vilken föräldrastil passar just dig?

Family-Lab erbjuder utbildning i relationskompetens, i form av diskussionsträffar för dig som förälder. Här arbetar familjer och professionella tillsammans, för att omvandla kärleksfulla känslor till kärleksfulla handlingar. Hos oss är det upp till varje enskild familj att avgöra hur man önskar fungera, och vilken föräldrastil man vill ha. Vi ger tips till dig som möter känslostarka barn i vardagen. Vi diskuterar barnens roll i familjen och dagens föräldraskap.

Anmäl ditt intresse

Har du frågor om kursen eller vill anmäla dig/er så ring, skicka sms eller maila till oss på Familjehuset:
0768 52 51 56
0456-81 63 01
familjehuset@solvesborg.se

Senast uppdaterad:

Skriv ut