Sölvesborgs kommun

Svara på vår gästundersökning för Trädgårdsdagarna

Ett hav av blommande dahlior i en trädgård.

Vi vill gärna höra dina synpunkter om Trädgårdsdagarna.

Besökte du Trädgårdsdagarna i Sölvesborg den 21-22 augusti? Då skulle vi gärna vilja veta vad du tyckte om arrangemanget. Svara på vår enkät så kanske just du blir en av fem stycken slumpmässigt valda personer som får 2 st biobiljetter till Scala biografen i Sölvesborg.

I vårt arbete med att utveckla Trädgårdsdagarna är dina synpunkter viktiga för oss. Vi blir därför glada om du skulle vilja ta ett par minuter av din tid och besvara vår gästundersökning.

Enkäten är öppen till och med 30 september. Vi drar slumpmässigt 5 st inskickade svar som belönas med 2 st biobiljetter efter att undersökningen är avslutad.

Gästundersökning Trädgårdsdagarna 2021

Hur skulle du betygsätta din upplevelse av Sölvesborgs trädgårdsdagar 2021? * (obligatorisk)
Hur skulle du betygsätta din upplevelse av Sölvesborgs trädgårdsdagar 2021?
Vad vill du att Trädgårdsdagarna ska erbjuda nästa år? * (obligatorisk)
Här kan du kryssa i flera alternativ
Vad vill du att Trädgårdsdagarna ska erbjuda nästa år?


Har du övriga synpunkter så kan du skriva det här till oss.

Jag/vi medger att informationen jag/vi lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun och Sölvesborgs trädgårdsförening. Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen The General Data Protection Regulation), med rätt att begära utdrag och rättelse. * (obligatorisk)
Jag/vi medger att informationen jag/vi lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun och Sölvesborgs trädgårdsförening. Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen The General Data Protection Regulation), med rätt att begära utdrag och rättelse.

Du kan lämna intresseanmälan till att visa öppen trädgård.

Skulle du kunna tänka dig att visa upp din trädgård under Trädgårdsdagarna?

Vi skulle gärna vilja komma i kontakt med fler trädgårdsentusiaster. Skulle du kunna tänka dig att hålla öppen trädgård under Trädgårdsdagarna 2022, är du intresserad och vill veta mer? Kontakta gärna Sölvesborgs trädgårdsförening på info@solvesborgstradgardsforening.se

Senast uppdaterad:

Skriv ut