Sölvesborgs kommun

Utmana familj och vänner i Hemesterturen 2021!

Bild

Kartan för Hemesterturen Sölvesborg finns på Sölvesborgs turistbyrå.

Upptäck nya pärlor i Sölvesborg! Häng med i sommarens utmaning och tävla om fina priser, gärna med vänner och familj, delta i Hemesterturen 2021. Hemesterturen är ingen traditionell tävling som ska gå snabbt, tvärtom, låt den gärna pågå hela sommaren från 7 juni – 31 augusti.

Hemesterturen arrangerades för första gången sommaren 2020. Nu upprepar vi det populära konceptet, med ny karta och nya besöksmål längs rutten.

Så går det till

Du får en karta som visar 21 olika motiv tagna någonstans i Sölvesborgs kommun. Uppdraget går ut på att hitta motiven, som sedan ska matchas ihop med rätt nummer på kartan. De 21 platserna ligger i anslutning till olika besöksmål, såsom caféer, butiker, restauranger, gårdsbutiker eller andra besöksanläggningar. På kartan har vi ritat ut en föreslagen rutt för att ta sig till de olika platserna som med fördel görs på cykel, men självklart kan man välja andra vägar till målet.

Tävlingsunderlag

Från den 7 juni kan du hämta ut tävlingsunderlag på Sölvesborgs Turistbyrå. Vill du få tävlingsunderlaget skickat med posten så kontakta turistbyrån på tel: 0456 – 81 61 81 eller e-post: turistbyran@solvesborg.se

Hemesterturen arrangeras av Sölvesborgs turistbyrå, Sölvesborgs kommun.

Tävlingsunderlag som PDF

Du kan också skriva ut tävlingsunderlaget själv om du önskar. Här finns underlaget bifogat som PDF-fil.
Länk >> Hemesterturen 2021 PDF. , 16.4 MB, öppnas i nytt fönster.

Skicka in dina svar

Ditt tävlingsbidrag skickar du sedan in till Sölvesborgs turistbyrå/Medborgarkontoret per mail eller post senast den 5 september. Det går också bra att lämna in personligen till oss i Stadshuset.

Epost
mbk@solvesborg.se

Postadress
Sölvesborgs kommun
Medborgarkontoret
294 80 Sölvesborg

Senast uppdaterad:

Skriv ut