Sölvesborgs kommun

Inspelning av eldshow – titta på Valborgsmässoafton!

En man ses filma en gycklare som slänger med ett eldklot.

Inspelning av eldshow med TRiX gycklare vid Sölvesborgs slottsruin.

Såg du starka ljussken från Sölvesorgs slottsruiner sent igårkväll? Eller ute vid Sandvikens strand tidigt imorse? Ingen fara, allt var under kontroll. Vi hade besök från TRiX gycklare för att spela in en eldshow, På valborgsmässoaftons kväll bjuder Sölvesborgs kommun på ett eldigt firande, som kan ses från vår YouTube-kanal.

Vi hade helst önskat att vi kunde bjuda in alla till att uppleva en magisk eldshow tillsammans. Men eftersom covid-19 fortfarande håller oss i ett starkt grepp, får vi tänka om. Vi vill ändå erbjuda er att fira in våren gemensamt, men på distans. På valborgsmässoafton sänder vi därför en eldshow med några av nordens skickligast gycklare. Showen är inspelad vid Sölvesborgs slottsruiner och vid Sandvikens strand.

Titta här

Titta på vår eldiga valborgshow från Sölvesborgs kommuns YouTube-kanal. Eldföreställningen finns tillgänglig från Valborgsmässoafton, fredagen den 30 april klockan 18.00. För bästa bild- och ljudupplevelse rekommenderar vi att du castar från YouTube-appen och YouTube.com till din TV, om du har den möjligheten.

Länk till Youtube >> Sölvesborgs kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Senast uppdaterad:

Skriv ut