Sölvesborgs kommun

Se en Sölvesborgsunik eldshow hemma från soffan på Valborgsmässoafton

Bild

TRiX Martin Gerhardsson. Fotograf: Linnea Pettersson

Välkomna våren på ett nytt sätt och på säkert avstånd från virvlande eldsflammor. Under valborgsmässoafton visar vi en unik eldföreställning som nyligen spelats in i Sölvesborg, med några av nordens skickligaste gycklare. Eldshowen går att se från Sölvesborgs kommuns YouTube-kanal på valborgsmässoafton den 30 april kl. 18.00. 

Snart är det dags att välkomna våren, och även detta år tvingas vi att tänka nytt kring ett Valborgsfirande. Det traditionella firandet som vanligtvis arrangeras i innerhamnen av Sölvesborgs kommun, Körsällskapet och scouterna uteblir 2021 pga covid-19. Istället bjuder Sölvesborgs kommun och gycklargruppen Trix på ett eldigt valborgsfirande!

Gycklargruppen TRiX spelar nordens största eldföreställningar och underhåller med sanslöst gyckel och virvlande eldsflammor. Under april månad besöker de Sölvesborg för att spela in en unik valborgshälsning till Sölvesborgs kommuns invånare.

Alla välkomnas att se den eldiga föreställningen och ta del av gemenskapen på distans.

Titta här

Titta på vår eldiga valborgshow från Sölvesborgs kommuns YouTube-kanal. Eldföreställningen finns tillgänglig från Valborgsmässoafton, fredagen den 30 april klockan 18.00. För bästa bild- och ljudupplevelse rekommenderar vi att du castar från YouTube-appen och YouTube.com till din TV, om du har den möjligheten.

Länk till Youtube >> Sölvesborgs kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Senast uppdaterad:

Skriv ut