Sölvesborgs kommun

Nu blir det gulsvart allsvensk fotboll och tävling på Sölvesborgs kommuns alla särskilda boenden

En MAIF spelare springer med bollen på fotbollsplanen. I förgrunden ses ett antal inklippta tipskuponger i färgen gul.

Nu ska Mjällby AIFs allsvenska matcher streamas på kommunens särskilda boenden.

Nu är bollen i rullning och tillvaron på Sölvesborg kommuns särskilda boenden färgas gulsvart under hela 2021! Genom TV-rutan kommer våra boenden och personal tillsammans att kunna följa Mjällby AIF genom den allsvenska säsongen, och för lite extra krydda i vardagen införs en tävling där alla boenden fightas mot varandra i tippade matchresultat!

Att Mjällbys matcher nu kan sändas ut till alla särskilda boenden har möjliggjorts genom ett samarbete mellan Mjällby AIF tillsammans med Sölvesborg-Mjällby Sparbank och Sölvesborgs kommun, ett resultat av Mjällby AIF:s samhällsengagerande projekt Utanför Rektangeln.

Vilka blir årets storvinnare?

Varje boende har fått en tipsbricka där de tillsammans med personal ska tippa matchresultaten under säsongen. När året summeras drar vi en storvinnare som kammar hem ett extra fint pris, som än så länge hålls hemligt.

Nu är vi i full gång! Redan i söndags när Mjällby spelade sin första match så var intresset stort och alla våra boenden var med och tävlade.

Vi är oerhört glada och tacksamma för detta samarbetet. Det finns ett intresse av att följa Mjällbys framgångar i allsvenskan hos många av våra äldre. Några har varit trogna supportrar på läktaren genom åren men har idag inte samma möjlighet att ta sig dit. På detta sättet tar vi hem allsvenskan och skapar ett engagemang på boendena.
Lukas Wägbo, Sölvesborgs kommun

Matcherna och tävlingen kommer att nå ut till samtliga särskilda boenden i Sölvesborgs kommun; Falkalyckan, Slottsgården, Gerbogården, Tärnan, Svalan, Timansstenar, Suannanbo, Utsikten

Senast uppdaterad:

Skriv ut