Sölvesborgs kommun

Sölvesborgare förenade i musikvideo – Vi håller i

Ett bildkollage av män, kvinnor och barn som står vid mikrofoner och sjunger. Alla bär en svart t-shirt med texten "Vi håller i" på bröstet.

Soul of humanity står bakom musikvideon "Vi håller i".

Har du sett musikvideon Vi håller i, Sölvesborgarnas egna tolkning av den klassiska låten We are the world? Musikvideon som är producerad av Soul of Humanity i Sölvesborg hade premiärvisning den 27 mars och redan tre dagar efter släppet har videon nu snart nått 8 000 visningar på youtube. Se filmen du också!

Ett 40-tal personer från Sölvesborg har engagerat sig ideellt i projektet. Med lokala sponsorers hjälp, däribland Sölvesborg Mjällby Sparbank, Sölvesborgs kommun med flera lokala samarbetspartners blev musikvideon möjlig att genomföra.

Soul of humanity

Soul of Humanity är en förening som utvecklar samhällsnyttiga projekt med social hållbarhet i fokus. Idén om att göra en musikvideo har växt fram under det gångna året då man kommit nära människors känsla av att känna sig ensamma. Med en musik ville man förmedla gemenskap och värme hem till alla.

Vi har redan fått mycket positiv feedback och det är så härligt att känna att denna musikvideo behövdes i samhället just nu eftersom vi alla ju uppmanas fortsätta att kämpa och hålla i.

Med bästa teamet lyckades vi skapa något fint, äkta och med värme. Min syster Maria fick i uppdrag av mig att skriva en text utifrån nya pandemilivet, och sen var det bara för mig att kavla upp ärmarna och sätta igång och producera en musikvideo.

Jag är verkligen jättestolt av att vi i Soul of Humanity lyckats göra denna grymma musikvideo tillsammans med alla.

Anna Johansson, ordförande Soul of humanity.

Senast uppdaterad:

Skriv ut