Sölvesborgs kommun

Hemtjänstens dag

Hemtjänstpersonal i en korridorr

Idag hyllas vi vår fantastiska personal inom hemtjänsten Foto: Sölvesborgs kommun

Idag firar vi hemtjänstens dag. Det uppmärksammar vi genom att lyfta våra nya fina lokaler på Svalan och samtidigt tacka alla våra medarbetare som gör ett fantastiskt arbete och gör skillnad varje dag för våra brukare.

Nya lokaler för landsbygdens hemtjänst på Svalan

För att bättre kunna samordna resurser och på så vis effektivisera verksamheten har Lister och Nordrikets hemtjänst flyttat in i nya gemensamma fräscha och ändamålsenliga lokaler. Från Svalan utgår nu sex grupper, enhetschefer, planerare och teknikteam för att möta behoven i landsbygdens hemtjänst.

Vi är jättenöjda med de nya lokalerna, det förbättrar arbetsmiljön och vi kan samarbeta mer och arbeta tätare, säger enhetscheferna Emelie Thorén och Ulrika Thuné om förändringen.

Sedan drygt två år tillbaka har man ett liknande upplägg på Duvan i Sölvesborg, där ryms hela innerstans hemtjänst med sex grupper, enhetschefer, planerare och teknikteam.

I bildspelet nedan ser du hur det ser ut i de nya lokalerna.

Personal som gör skillnad för våra brukare

En stor eloge till alla medarbetare inom hemtjänsten för allt otroligt fint arbete som görs varje dag, året om, under dygnets alla timmar. Ni gör skillnad för våra brukare, ni är stjärnor, säger Camilla Ryrstedt, verksamhetschef för hemtjänsten.

Nu i dagarna kommer vaccinationen mot Covid -19 för hemtjänstens brukare att påbörjas och snart därefter erbjuds våra medarbetare. Nu hjälps vi åt att hålla i och hålla ut ett tag till!

För dig som vill arbeta inom hemtjänsten

Vill du ha ett meningsfullt och omväxlande jobb och tycker om människor är ett arbete inom hemtjänsten kanske rätt för dig. Hos oss får du en arbetsplats där du känner att du gör skillnad i någons liv och vardag. Just nu söker vi semestervikarier till omsorgens alla verksamheter. Läs annonsen här Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Skriv ut