Sölvesborgs kommun

Extrainsatt kommunfullmäktige måndag 11 januari

På måndag 11 januari äger ett extrainsatt kommunfullmäktige i Sölvesborg rum. Vid sammanträdet tas beslut om ny organisationsstruktur för Sölvesborgs kommun samt nya strategiska områden och fullmäktigemål för kommunen.

Första kommunfullmäktige för 2021 var planerat till 8 februari men ett par ärenden som behöver tas upp för beslut gör att det sätts in ett extra KF den 11 januari.

Det är förslag till ny organisationsstruktur för Sölvesborgs kommun med anledning av de verksamheter som återtas från SBKF. Samt beslut om nya strategiska områden och fullmäktige mål.

Här hittar du kallelsen med föredragningslista till kommunfullmäktiges sammanträde. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lyssna på Kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges sammanträden är öppna för allmänheten men för att förebygga spridningen av Corona-viruset uppmanar vi dig som är intresserad att lyssna på sammanträdet via kommunens hemsida eller via närradio.

Kommunfullmäktige sänds live i ljudformat här på kommunens hemsida Länk till annan webbplats. och på Sölvesborg närradio FM 92,0. Sammanträdet börjar klockan 17.30. Någon dag efter sammanträdet lägger vi även upp det som en ljudfil på Soundcloud Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., så att du kan lyssna i efterhand.

Senast uppdaterad:

Skriv ut