Sölvesborgs kommun

Fiskelycka i TV-programmet Fiskedestination på tisdag 9 april

Bild

Programledare Johan Broman

Just nu rullar den femte säsongen av tv-programmet Fiskedestination på tv. Under våren visas ett avsnitt per Blekingekommun på Sportkanalen och TV4-Play. Tisdag 9 april är det dags för programledaren Johan Broman att visa upp sin fiskelycka i Sölvesborg.

I början av oktober 2018 besökte tv4-programmet Fiskedestination Sölvesborg för att spela in ett 44-minuteras långt program om fiske. Under fyra dagar var filmteamet på plats för att bland annat filma när Johan Broman trollingfiskar tillsammans med Tommy Åberg, en lokal kändis i fiskesammanhang. Filmteamet besökte även Hanö för att prova kustfiske från Bönsäcken.

Även om programmet till största delen handlar om fiske visas även Sölvesborgs vackra turistmål upp.

Vi har medvetet valt att lyfta flera av Sölvesborgs pärlor i programmet för att göra det intressant även för den mindre fiskbitna tittaren säger Sanna Persson, besöksnäringsutvecklare och projektledare under inspelningsperioden.

Programmet lyfter Sölvesborg som besöks- och turistort och för den fiskeintresserade kommer det finnas möjlighet att via Visit Sölvesborg boka paketresor som inkluderar fiskeguide, logi och måltider med mera. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Avsnittet med Sölvesborg sänds på Sportkanalen tisdagen den 9 april klockan 22.30. Här hittar du det på TV4 Play Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om Fiskedestination:
Tv-serien är en blandning av sportfiske och resereportage, med fokus på destinationen och fisket. Producenten och tillika programledaren, den professionella fiskeguiden Johan Broman, reser runt i Sverige och resten av världen för att testa det lokala sportfisket och ta del av den lokala populärkulturen.

Senast uppdaterad:

Skriv ut