Sölvesborgs kommun

Covid-19 affischer att ladda ner gratis

Bild

Vi har tagit fram material som är fritt att använda.

Vi har tagit fram olika typer av material med budskap om vikten av att följa Folkhälsomyndighetens råd; att hålla avstånden, att du ska tvätta händerna, hosta i armvecket och stanna hemma om du känner symptom.

Sölvesborgs kommun gör vad vi kan för att förse både kommuninvånare och medarbetare med rätt information och verktyg som stödjer och underlättar rätt beteende.

Här har vi samlat material som du kan ha nytta av i din verksamhet kopplat till Coronakrisen. Materialet är fritt fram för alla att använda i sammanhang där påminnelser om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer behövs, som i föreningslokaler och andra utrymmen där folk vistas och möts.

Golvdekaler

Går att använda på golv inomhus och på mark utomhus, kan även sättas upp på dörrar/väggar. Finns att hämta hos medborgarkontoret på stadshuset.

Affischer

Undvik att bli smittad och att smitta andra , 566.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Tvätta händerna på rätt sätt , 1.2 MB, öppnas i nytt fönster.

Desinfektera händerna på rätt sätt , 197.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Håll avstånd, både i vattnet och på land , 196.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Affischerna går bra att ladda ner och skriva ut.

Information på olika språk

Länsstyrelserna, MSB, Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen har tagit fram anslag till info- och reklamtavlor till köpcentrum och butiker med information på flera språk om att hålla avstånd för att minska smittspridningen av Coronaviruset.

Finns som kort film eller affisch med budskapet ”Att hålla avstånd är att visa omtanke” på åtta språk.

Språken är: svenska, pashto, dari, arabiska, albanska, ryska, polska, somaliska. Vill du använda i din verksamhet kan du ladda ner dem kostnadsfritt här. Länk till annan webbplats.

Teckenspråkstolkad information

På krisinformation.se finns information på teckenspråk om covid-19. Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Skriv ut