Sölvesborgs kommun

Sölvesborgs kommun avråder från besök på plats i stadshuset

Eftersom vi i största möjliga mån vill minska spridningen Corona-viruset, Covid-19, ber vi dig att tillsvidare endast besöka oss på plats i stadshuset om det är absolut nödvändigt – av omsorg om både dig och vår personal.

Här på Sölvesborgs kommuns hemsida finns mycket information för dig som undrar någonting om vår verksamhet. Du kan också uträtta vissa ärenden till kommunen digitalt via våra e-tjänster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Brev och liknande kan du lämna i inkastet vid sidan av huvudentrén.

Har du frågor kan du alltid kontakta oss via telefon eller mejl. Om du inte har direktnumret eller mejladressen till den du vill prata med så kan du gå via växelnumret 0456-81 60 00 eller den allmänna mejladressen info@solvesborg.se så får du hjälp vidare.

Nya inpassagerutiner

Om du har ett inplanerat besök på stadshuset behöver du anmäla dig i medborgarkontorets disk (receptionen) och blir sedan upphämtad av den du bokat möte med. Detta eftersom den planerade framtida förändringen med inpassagekontroll för besökare tidigareläggs, och börjar gälla redan nu.

Tack för din förståelse!

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Skriv ut