Sölvesborgs kommun

Kom låt mig visa dig kör igång igen!

Bild

Hör av dig till oss och få scenen för dig själv i max en timme.

Efter ett litet juluppehåll kör vi snart igång igen med programpunkten Kom låt mig visa dig, ett forum för alla människor som vill visa sin berättelse.

Konceptet kring Kom låt mig visa dig skapades av ingen mindre än Johannes Holmquist, och det blir också han som inleder vårens torsdagskvällar med all sin musikaliska talang. Läs mer under evenemang.

Vi vill att du är med!

Hur ser den berättelse ut som är du? Såhär formulerar Johannes själv sin idé:

"Jag har byggt in ordet visa i titeln, eftersom jag värnar om visan som konstart! Men, samtidigt öppnar titeln in till andra kulturella branscher; det kan vara andra sorters berättelser och föredrag, kåserier kring ett föremål, det kan vara ett bildprogram om en resa... tja till och med en filmvisning om man så vill...

Uppmaningen att komma till detta riktar sig till gemene man... och inbjudan gäller också gemene man, att ta denna lilla informella scen i bibliotekets läsesal i besittning i 45 minuter.

Jag hävdar att alla mäniskor inte bara har en berättelse utan också är en berättelse!!

Det viktiga är att skapa en känsla av intimitet, att berättaren finns inom räckhåll så att naturliga kommentarer kan uppstå, i realtid!! Att skapa möjlighet för utbyte helt enkelt, mellan 'scen och salong'".

Hör av dig till oss på biblioteket ifall du är nyfiken på att veta mer eller vill vara med, på 0456-81 68 61 eller pernilla.weirum@solvesborg.se

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Sidan publicerad av: Bibliotekets webbredaktör