Sölvesborgs kommun

NYHET! Utbilda dig till ventilationsmontör på vuxenutbildningen

Ventaltionsmontör.

Nu finns det möjlighet att utbilda dig till bventilationsmontör.

Nu startar vår kommunala vuxenutbildning i Sölvesborg upp en helt ny yrkesutbildning som hjälper till att fylla den ökande efterfrågan på skickliga ventilationsmontörer. Ansök redan idag!

Den kommunala vuxenutbildningen gör det möjligt att läsa en mängd olika yrkesutbildningar. I Sölvesborg har vi en omtyckt utbildning inom svetsning. Nu startar vi också upp en helt ny grundläggande yrkesutbildning i kombination med en lärlingsutbildning inom bygg- och VVS-branschen.

Utbildningen ska kunna hjälpa till att fylla arbetsmarknadens ökande efterfrågan på skickliga ventilationsmontörer. Framtiden ser ljus ut, det finns jobb – idag, imorgon och i framtiden.

» Läs mer om yrkesutbildningen i Sölvesborg

Om vuxenutbildningen i Sölvesborgs kommun

Vill du läsa in grundskolan eller gymnasiet, komplettera dina betyg, läsa SFI eller gå en yrkesutbildning? Då är kanske Vuxenutbildningen i Sölvesborg något för dig.

Här hittar du information om vad du kan studera, hur du ansöker, och vilket stöd du kan få. Hos oss på vuxenutbildningen kan du också träffa vår studievägledare för att prata och ställa frågor om allt som rör utbildning
» Läs mer om kommunal vuxenutbildning Sölvesborg

Kontakt

Glenn Ernström, Lärare yrkesvux och samordnare för lärlingsutbildningen
Mail: glenn.ernstrom@skola.solvesborg.se
Telefon: 0456-81 66 96

Susanne Flokén, Rektor Vuxenutbildningen
Mail: susanne.floken@solvesborg.se

Senast uppdaterad:

Skriv ut