Sölvesborgs kommun

Sök sommarjobb i våra verksamheter

Fyra omsorgsmedarbetare står på rad utomhus

Sök ett omväxlande och meningsfullt sommarjobb hos oss i år. Foto: Sölvesborgs kommun

Vi söker dig som vill vara med och skapa en bra sommar tillsammans med oss. Om du trivs att arbeta med människor och vill ha ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb är du välkommen att söka till våra verksamheter, vi har en mängd olika semestervikarietjänster ute.

Vi söker sommarvikarier till många av våra verksamheter inom omsorgen och arbete- och välfärd under sommaren för att kunna ge den bästa vården och omsorgen till våra brukare. Du som är intresserad av att hjälpa, stötta och ge vård och omsorg till andra är rätt person för arbetet.

Ett sommarjobb ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg. Efter sommarjobbet finns det goda chanser till fortsatt anställning hos oss.

Till annonsen som semestervikarie inom vård- och omsorgsförvaltningen Länk till annan webbplats.

Till annonsen som semestervikarie inom arbete- och välfärdsförvaltningen Länk till annan webbplats.

Speed-dating för sommarjobb inom hemtjänsten

Varmt välkommen på speed-dating för ett jobb inom hemtjänsten onsdag 11 maj kl. 17-19 på S:t Ibbsgatan i Sölvesborg. Vi utlovar en trevlig kväll där du får möjlighet att träffa rekryterande chefer och lära dig mer om vår verksamhet. Vi bjuder på förfriskningar. Du behöver inte ha med dig något till kvällen.

Läs mer om hemtjänstens speed-dating

Senast uppdaterad:

Skriv ut