Sölvesborgs kommun

Vi älskar rock!

Förändring i evenemanget: Ingen

11 jun
Sölvesborg
En tjej och kille klädda i 80-tals rockkläder står med varsin elgitarr.

Rockföreställning för barn. Fotograf: Cat Svensson.

Det råder rockfeber i Sölvesborg! Ta med alla barn som är sugna på att headbanga och sjunga högt till Sölvesborgs bibliotek. Vi älskar rock! är en rockföreställning för barn i åldrarna 3-9 år. 

Lördag 11 juni kl. 13.00

Sölvesborgs bibliotek
Fri entré. Ingen föranmälan.

Vilken musik är den roligaste att lyssna på? Vilken musik får en skrika så högt en vill till? Vilken musik uttrycker alla starka känslor samtidigt? Vilken musik får en att springa runt och dansa precis som en vill? Rock såklart! Tillsammans med ”Vi älskar ROCK!” får vi lära oss headbanga, moshpita och sjunga med så högt vi kan. Ingen får sitta stilla. Lisa och Mattias Lidehäll är erfarna rockmusiker som har turnerat världen runt. De tycker att barnmusik ska vara något starkt och intensivt och vill föra vidare rockens kulturarv till en ny generation.

Biblioteket håller lördagsöppet

Biblioteket (som vanligtvis har stängt på lördagar i juni) öppnar 12.30 denna dag och håller öppet under hela konserten så man kan låna böcker med sig hem och droppa in och ut som man vill. Konserten varar ca 1 timme, biblioteket stänger för dagen cirka 14.30.

Arrangör: Sölvesborgs kommun, Region Blekinge.

Mer information
Datum: 11 juni 2022
Tid: 13:00 - 14:00
Ort: Sölvesborg
Pris: Gratis

Senast uppdaterad:

Skriv ut