Sölvesborgs kommun

Ta badbussen till Sandvikens strand

Förändring i evenemanget: Ingen

14 jun - 15 aug
Sölvesborgs resecentrum - Sandvikens badplats
En av Blekingetrafikens bussar vid Hästtorget. Foto: Sölvesborgs kommun.

En av Blekingetrafikens bussar på väg mot resecentrum. Foto: Sölvesborgs kommun.

Det blir en badbuss även i år! Badbussen går från Sölvesborg till Sandvikens strand från och med den 14 juni till den 15 augusti. Bussarna kommer att gå från resecentrum och tillbaka 10:00, 11:00, 14:00 och 16:00. Den finns för alla som vill använda den, stora som små, turister som medborgare.

Om du vill åka till badplatsen i Sandviken från någon annan del av kommunen eller regionen går det i många fall bra att först ta cykel, buss eller tåg in till centrala Sölvesborg, och sedan resa vidare med den anslutande badbussen. Du får inte ta med din cykel på bussen, utan behöver parkera den i något av cykelställen i anslutning till resecentrum. Barnvagn, rullator och liknande går däremot bra att ta med ombord.

Biljett/sommarkort

Du behöver ha en giltig biljett när du går på bussen, det går inte att köpa ombord. Blekingetrafikens sommarbiljett/sommarkort Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. går bra att använda på badbussen.

Bussen till badstranden i Sandviken går så länge sommartidtabellen gäller, det vill säga fram till söndagen den 15 augusti.

På den här länken kan du läsa mer om badbussen till Sandvikens badplats.

Mer information
Datum: 14 juni 2021 - 15 augusti 2021
Tid: 10:00 - 16:00
Ort: Sölvesborgs resecentrum - Sandvikens badplats
Pris: Se biljettpriser på Blekingetrafikens webbplats
Tillgänglighet: Bussarna är till viss del tillgänglighetanpassade för rullstol, rollator, barnvagn och hörsel- och synnedsättning, för specifika frågor kontakta Blekingetrafiken

Senast uppdaterad:

Skriv ut