Sölvesborgs kommun

Sportlovstider

Förändring i evenemanget: Ingen

20 feb - 28 feb
Sölvesborg
En glad flicka på 6 år klädd i lila overall blåser ut snö från sina händer. Hon står ute i skogen.

Har vi tur fortsätter februari att bjuda på snö även under sportlovet.

Alla vet vid det här laget att inget är som vanligt, därav kan vi inte arrangera sportlovsaktiviteter för barn och unga i den mån som vi alltid brukar göra. På denna sida tipsar vi därför om aktiviteter som du kan göra på ett säkert sätt, ute i naturen eller hemma.

Lyckligtvis kom vintern till Blekinge i år, vilket har bjudit in till fantastiska naturupplevelser som skridskoåkning i det fria, pulkaåkning och snöbollskrig under februari månad. Vi hoppas att detta vädret håller i sig under hela sportlovet.

Vad ska du göra under sportlovet?

Friluftslivets år 2021 - Luften är fri

Visste du att 2021 är friluftslivets år? Under hela detta året kommer vi därför att tipsa dig om olika friluftsaktiviter som finns att göra i Sölvesborgs kommun. Vi vill också gärna uppmuntra dig till att upptäcka alla våra fina naturområden. Läs mer på länken Friluftslivets år 2021 - Luften är fri.

Aktiv fritid

Det finns fortfarande möjlighet till en aktiv fritid, även i virustider då mycket är inställt. Ge dig ut och njut när du är frisk, varva med digitala upplevelser när du behöver vila eller återhämtning. Vi har samlat tips på aktiviteter som du kan göra, länk till mer information på Aktiv fritid i coronatider.

Digi-kultur

Gillar du bättre att mysa hemma i soffan och titta på en barnteater, eller pyssla istället för att ge dig ut i februarikylan? Vi erbjuder även digitala kulturevenemang, vem som helst kan titta genom Instagram och Facebook från sin mobil, surfplatta eller dator. Läs mer på länken Digi-kultur.

Mer information
Datum: 20 februari 2021 - 28 februari 2021
Tid: 00:01 - 23:59
Ort: Sölvesborg

Senast uppdaterad:

Skriv ut