Sölvesborgs kommun

Föräldrakväll – för dig med barn i tonårsperioden

Förändring i evenemanget: Ingen

29 nov
Furulundsskolans aula
Bildcollage

Föräldrakväll för dig med tonårsbarn.

Nu ska vi prata om tonåringar! Vi bjuder in till föräldrakväll för dig med barn i tonårsperioden, eller barn som närmar sig den med stormsteg. Lyssna till en föreläsning med Therése Skoog, professor i psykologi och få information från kommunens olika verksamheter som arbetar med ungdomar.

Livet för tonåringar är inte lätt. Hur de mår psykiskt och hur fungerar deras kamratrelationer? Hur påverkas de av skärmtid och sociala medier?

Onsdag 29 november kl. 17.15-20.00
Furulundsskolan aula

Vi öppnar dörrarna redan kl. 17.15. Kom och träffa medarbetare från Sölvesborgs kommuns olika verksamheter som arbetar med ungdomar. På plats har vi ett följande kommunala verksamheter representerade:

Kl. 18.00-20.00 Föreläsning med Therese Skoog

Therése Skoog är professor i psykologi och anställd vid Psykologiska institutionen, Göteborgs universitet sedan 2016. Hennes forskning handlar främst om ungdomars utveckling och anpassning. Hon bedriver även forskning om förebyggande och främjande insatser.

Efter föreläsningen kommer det att finnas tid för frågestund och diskussioner. Våra kommunala verksamheter finns kvar på plats fram till 20.30 för dig som vill stanna kvar och prata efter föreläsningen.

Frågor?

Vid frågor, kontakta oss.

Fredrik Belfrage
Telefon: 0456 81 63 29
E-post: Fredrik.Belfrage@solvesborg.se

Mer information
Datum: 29 november 2023
Tid: 17:15 - 20:30
Ort: Furulundsskolans aula
Pris: Gratis

Senast uppdaterad:

Skriv ut