Sölvesborgs kommun

Drop-in samtalsstöd för dig som anhörig

Förändring i evenemanget: Ingen

4 dec
Duvans mötesplats (S:t Ibbsgatan 1 D), våning 2.
Christina Hallberg sitter i en fåtölj

Christina Hallberg, anhörigsamordnare i Sölvesborgs kommun.

Stödjer du någon i din närhet? Oavsett om du är barn, vän, syskon, släkting, partner eller kollega är du som anhörig till någon som behöver extra vård och stöd i vardagen ovärderlig. Men ibland behöver du också få tips och stöd för egen del. Välkommen på samtal om du vill prata en stund eller har någon fråga.

Stödjer eller hjälper du någon i din närhet? Då kan du behöva stöd för egen del.

Är du anhörig till en närstående som behöver ditt stöd och hjälp? Det kan röra sig om psykisk eller en fysisk sjukdom, funktionsnedsättning, svårigheter att leva självständigt som äldre eller något annat. Lägger du mycket av din tid på att stötta den som är sjuk samtidigt som du själv känner dig stressad, trött, och orolig? Då kan du behöva stöd för din egen del.

Du är välkommen på anhörigsamtal med kommunens anhörigsamordnare Christina Hallberg. Christina finns tillgänglig för dig som vill prata en stund eller har någon fråga. Det kostar inget och ingen anmälan krävs. Ni sitter enskilt och pratar i vårt ombonade mötesrum på S:t Ibbsgatan 1D.

Drop-in tider för anhöriga hösten 2023

  • Måndag 11 september klockan 15:00-16:00
  • Måndag 9 oktober klockan 14:00-16:00
  • Måndag 6 november klockan 14:00-16:00
  • Måndag 4 december klockan 14:00-16:00

Vem erbjuds stödet till?

Stödet erbjuds dig som till exempel är maka eller make, partner, sambo, barn, barnbarn, förälder, syskon, vän eller granne. Du avgör själv om du ser dig själv som anhörig.

Mer information
Datum: 4 december 2023
Tid: 14:00 - 16:00
Ort: Duvans mötesplats (S:t Ibbsgatan 1 D), våning 2.
Pris: Gratis

Senast uppdaterad:

Skriv ut