Sölvesborgs kommun

Återinvigning av Sölvesborgs resecentrum

Förändring i evenemanget: Ingen

31 maj
Sölvesborgs Resecentrum
Bild

Återinvigning av resecentrum fredagen den 31 maj. Foto: Sölvesborgs kommun

Efter en omfattande renovering återinviger vi Sölvesborgs resecentrum. Fredag den 31 maj klockan 14.30 klipper vi bandet och inviger vårt nya modernare resecentrum i Sölvesborg.

Sölvesborgs resecentrum har renoverats sedan mitten på november. Syftet har varit att förbättra möjligheten att parkera sin cykel så att den blir enklare att nyttja i pendlandet. Omgivningen kring tågstationen har nu gjorts mer trivsam, säker och tillgänglig. Framförallt blir det numera enklare och säkrare för resenärer att byta mellan cykel, tåg och buss. Till exempel har det byggts ett cykelgarage där man tryggt kan låsa och förvara sin cykel, och ladda sin elcykel i samband med pendling.

Invigning 31 maj kl 14.30

Invigningen fredagen den 31 maj pågår klockan 14.30–15.30. Det bjuds bland annat på fika, invigningstal av kommunstyrelses ordförande Birgit Birgersson-Brorsson, samt vise KSO Kith Mårtensson.

Träffa Blekingetrafiken

Det kommer även finnas ambassadörer från Blekingetrafiken som kan svara på frågor gällande sommartabeller, biljetter samt seniorbiljetter.

Mer information
Datum: 31 maj 2024
Tid: 14:30 - 15:30
Ort: Sölvesborgs Resecentrum
Pris: Gratis

Senast uppdaterad:

Skriv ut