Sölvesborgs kommun

Nyhetsbrev på temat bygga och bo

Nya bostäder på gång i Mjällby. Foto: Sölvesborgs kommun.

Nya bostäder på gång i Mjällby. Foto: Sölvesborgs kommun.

Sölvesborgs kommun ger ut ett digitalt nyhetsbrev på temat bygga och bo i Sölvesborg. Nyhetsbrevet skickas ut ungefär fyra gånger om året till våra prenumeranter.

Nyhetsbrevet är till exempel för dig som:

  • Funderar på att bygga nytt hus åt dig och din familj och vill veta mer om våra lediga villatomter
  • Kan tänka dig att flytta till en nyproducerad bostads- eller hyresrätt i kommunen, och är nyfiken på var någonstans det byggs just nu
  • Planerar långt fram, och vill veta var det kommer nya bostadsområden i Sölvesborg framöver

Utskicken kan innehålla nyheter som ni som prenumererar får veta före alla andra, så registrera dig på en gång om du är intresserad av att veta mer om vad för boendemöjligheter som finns och planeras i Sölvesborg.

Registering nyhetsbrev på temat bygga och bo

Du registrerar dig själv för att prenumerera på nyhetsbrevet genom att fylla i formuläret nedan.

Prenumerera på nyhetsbrevet Bygga & bo i Sölvesborg

För- och efternamn:

E-postadress:Policy för e-postadresser

Din e-postadress kommer inte att lämnas vidare till någon annan organisation, och ingen som prenumererar kan se vilka andra som finns med på listan. Du kan närsomhelst avregistrera dig via en länk som finns med i varje utskick. Du blir då automatiskt borttagen från vår lista. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen, The General Data Protection Regulation). Du medger att information du lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Du har rätt att begära utdrag och rättelse.

Ingen förtur till bostad eller tomtkö

Observera att du inte ställer dig i någon form av kö eller får förtur till en bostad eller tomt genom att skriva upp dig för att få nyhetsbrevet. Om du vill ställa dig i Sölvesborgs kommuns tomtkö för villatomter hittar du mer information om det här.

Föregående utskick

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Skriv ut