Ta Kunskapsklivet till arbete

Bild

Genom Kunskapsklivet hittar du ett stort urval av vuxenutbildningar. Utbildningarna riktar sig till dig som vill läsa in behörighet till högre studier, komplettera din nuvarande utbildning, höja din yrkeskompetens eller skaffa kompetens inom ett helt nytt yrkesområde. Studierna är anpassade efter dina förutsättningar, oavsett om du vill läsa på distans eller i ett klassrum, dag- eller kvällstid.

I Sölvesborg så är det Sölvesborg Bromölla kommunalförbund som ansvarar för vuxenutbildningarna. För ansökning och mer information besök deras hemsida » länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nedan hittar du också kontaktuppgifter till studievägledarna som gärna hjälper dig med information och hur du ansöker.

Lena Limsund
Studie- och yrkesvägledare
telefon: 0456-82 27 49
e-post: lena.limsund@sbkf.se

Annika Lindborg
Studie- och yrkesvägledare
telefon: 0456-82 27 48
e-post: annika.lindborg@sbkf.se

Om Kunskapsklivet?

Kunskapsklivet är en regional samverkan mellan vuxenutbildningarna i Blekinge (Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg) samt Tingsryd och Bromölla. Genom ett väletablerat samarbete över kommungränserna kan vi erbjuda ett stort utbud av lärlingsutbildningar och yrkesutbildningar. På så sätt har vi alltid tillgång till rätt kompetens, oavsett vilken utbildning du väljer att gå.

Vilka utbildningar finns de de olika kommunerna?

Det spelar ingen roll var du bor. Du har rätt att gå på den utbildning du vill. Nedan hittar du länkar till de olika kommunernas hemsidor där du kan hitta utbudet av utbildningar.

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Utbildning och barnomsorg