Arkiv och släktforskning

Arkiv med ett bord fyllt av arkiverade papper.

Arkiv med gamla dokument.

Vill du ha hjälp med att hitta dina rötter eller ta reda på vad som hänt där du bor? Personalen på stadsbiblioteket i Sölvesborgs kommun kan hjälpa dig att släktforska. Du kan bland annat få hjälp med databaser, litteratur, mikrofilm och annan utrustning som möjliggör din forskning och kunskap.

Under höst och vår finns Sölvesborgs Släktforskarförening på plats vissa dagar i veckan. De kan hjälpa dig att komma igång eller komma vidare med din släktforskning, när det har hakat upp sig. Alla som är intresserade av att forska är välkomna. Du behöver inte vara medlem i släktforkarföreningen för att få delta.

Kontakta gärna stadsbiblioteket för att få mer information om släktforskning och hur du går till väga. De finns tillgängliga för dig.

Sölvesborgs Släktforskarförening

Släktforskarföreningen samarbetar med biblioteket om olika evenemang. För att bli medlem i föreningen ska du besöka Släktforskarföreningens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. På hemsidan fyller du i ett formulär under fliken "Bli medlem".

Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta Sölvesborgs Släktforskarförening på E-post: sbg-anor@telia.com

Relaterade kontakter
Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 april 2018
Sidan publicerad av: Bibliotekets webbredaktör

Välkommen till Sölvesborgs kommuns nya hemsida! Sidan är fortfarande under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du fortfarande besöka vår gamla hemsida här.