Foto: Sölvesborgs kommun

I Sölvesborgs kommun finns Hälleviksbadet, ett utomhusbad som har öppet sommartid.

Det är både mysigt, harmoniskt och roligt att bada. Det härliga Hälleviksbadet har öppet under sommarhalvåret mellan slutet av maj till slutet av augusti. Platsen erbjuder bland annat bad med vattenrutschbana för dig som är äventyrslysten. Du kan såklart även besöka Hälleviksbadet om du önskar ta del av vanligt motionssim.

De tempererade utomhusbassängerna håller en ständig temperatur på 26 grader. På Hälleviksbadet finns det även stora grönytor och en lekplats för barn med spring i benen, samt en plan för beachvolley. Om du blir hungrig finns det nära tillgång till café, matservering, kiosk och glassbar.

Entrépris

Vuxen: 50 kr Ungdom 7-14 år: 30 kr Barn under 7 år har gratis inträde.

Simskola på Hälleviksbadet

Under tre veckor av sommar ordnas simskola för barn som har fyllt 6 år. Den är i första hand avsedd för barn som är bosatta och skrivna i Sölvesborgs kommun. När det finns plats över kan även elever som inte bor i kommunen boka tid hos simskolan. Det kan dock ske tidigast tre veckor före simskolestarten.

Relaterade kontakter
Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 maj 2018
Sidan publicerad av: Fritidskontorets webbredaktör

Välkommen till Sölvesborgs kommuns nya hemsida! Sidan är fortfarande under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du fortfarande besöka vår gamla hemsida här.