• Startsida
  • / Registrering nyhetsbrev på temat bygga och bo

Registrering nyhetsbrev på temat bygga och bo

Vi planerar att starta ett digitalt nyhetsbrev på temat bygga och bo i Sölvesborg. Nyhetsbrevet kommer att skickas ut maximalt en gång i månaden till din e-postadress. Det är tänkt främst för dig som är intresserad av att bygga villa, men även för dig som kan tänka dig att flytta till en bostads- eller hyresrätt i Sölvesborg och är nyfiken på var någonstans det byggs just nu och kommer nya områden framöver.

Observera att du inte ställer dig i någon form av kö eller får förtur till en bostad eller tomt genom att skriva upp dig för att få nyhetsbrevet. Om du vill ställa dig i Sölvesborgs kommuns tomtkö för villatomter hittar du mer information om det här.

Däremot kommer du genom nyhetsbrevet att få information om till exempel när en tomtkö för ett nytt område öppnas.

Registering nyhetsbrev

1. Jag är intresserad: * (obligatorisk)
1. Jag är intresserad:

2. Jag är: * (obligatorisk)
2. Jag är:3. Jag är främst intresserad av de här områdena (du kan välja flera alternativ på den här frågan. Om du väljer "annat", ange vad): * (obligatorisk)
3. Jag är främst intresserad av de här områdena (du kan välja flera alternativ på den här frågan. Om du väljer "annat", ange vad):4. Jag skulle vilja bygga min villa inom: * (obligatorisk)
4. Jag skulle vilja bygga min villa inom:
5. Förutom villatomter, bostads- och hyresrätter som byggs och kommande områden och är jag intresserad av information om (du kan välja flera alternativ på den här frågan. Om du väljer "annat", ange vad): * (obligatorisk)
5. Förutom villatomter, bostads- och hyresrätter som byggs och kommande områden och är jag intresserad av information om (du kan välja flera alternativ på den här frågan. Om du väljer "annat", ange vad):6. Jag är intresserad av framtida bostadsområden i Sölvesborg även om där inte finns någon tidsplan än: * (obligatorisk)
6. Jag är intresserad av framtida bostadsområden i Sölvesborg även om där inte finns någon tidsplan än:
Du kan närsomhelst avregistera dig från nyhetsbrevet. Din e-postadress tillsammans med de andra uppgifterna du lämnat behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen, The General Data Protection Regulation). Du medger att information du lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Du har rätt att begära utdrag och rättelse.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 juli 2019
Sidan publicerad av: Nicolina Sällberg