Ann-Louise Bolin är nominerad till årets centrumutvecklare

Bild på Ann-Louise Bolin, handelsutvecklare i Sölvesborg

Ann-Louise Bolin handelsutvecklare i Sölvesborg

Sveriges Centrumutvecklare nominerar och utser varje år årets centrumutvecklare. I år är vi lite extra glada över nomineringarna eftersom en av dem är vår handelsutvecklare Ann-Louise Bolin.

Sveriges Centrumutvecklare skriver i sitt pressmeddelande följande:

Mitt i allt som händer runt om i världen tycker vi att det är viktigt att vi också ser positiva saker. Vi tycker att det är viktigt att hylla de som dagligen jobbar med att utveckla stadskärnor runt om i landet – våra centrumutvecklare. Nu står det nämligen klart vilka de tre finalisterna är till den ärofyllda utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2020.

Det är så imponerande att vi år efter år får in så många nomineringar från städerna eller handelsplatserna på duktiga och kompetenta kandidater och i år är inget undantag. Vi har även i år ett mycket starkt startfält! Alla tre finalister är redan vinnare och vi kan bara gratulera städerna som de är verksamma i. Vi ser med spänning fram emot utdelningen av utmärkelsen som sker senare i vår, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

Ann-Louise känner sig glad över nomineringen.

För mig är nomineringen en stor vinst som jag delar med alla samarbetsparter och Sölvesborgs Kommun, säger Ann-Louise Bolin.

Nu håller vi tummarna för Ann-Louise. Om cirka en månad delges vinnaren.

Utöver Ann-Louise Bolin är Maria Fors från Västerås och Ulrika Abrahamsson från Åmål nominerade.

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Sidan publicerad av: Webbadministratör kommunikationskontoret